Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Krankørsel til diverse større byggeprojekter

Befinder du dig nær Aalborg eller Svenstrup, og er du i gang med et projekt, hvor du kunne bruge hjælp til krankørsel? Så kan du med fordel læse nærmere om vognmand K. Knudsen A/S

Selvom vi befinder os i Aalborg, kører vi selvfølgelig ud i hele Nordjylland og hjælper, hvor der er brug for det.

Vi har, gennem mange år i branchen, oparbejdet et højt niveau inden for kranarbejde. Vi har i dag opsat nogle af markedets mest kompetente kranfolk fra niveauet distributionsbil med kran til mere komplekse kranopgaver på nogle af landets største byggepladser. 

Vi arbejder til dagligt med kranopgaver lige fra levering af gods på fortov til mere kompliceret løft i 40-50 meters højde.

Vi har stor erfaring med krankørsel og andre opgaver

Vi hjælper på mange forskellige områder, men har speciale i krankørsel, blokvognskørsel, levering med kran samt specialtransport. Derfor kan vi hjælpe på mange forskellige områder, så du skal ikke tøve med at kontakte os. Der er næsten ingen begrænsninger for, hvad krankørsel kan bruges til.

Det anbefales ikke at man selv begiver sig ud i krankørsel, da det kræver erfaring på området, fordi der ellers nemt kan opstå farlige situationer. Vi er klar til at hjælpe dig med krankørsel, hvis du eksempelvis skal have flyttet nogle tunge materialer. 

Vi har en masse erfaring, som vi baserer vores arbejde på og har de rette maskiner, og derfor er du garanteret et godt resultat ligegyldigt, hvad opgaven lyder på.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til krankørsel, eller har du andre vognmandsopgaver, er vi behjælpelige med det samme. Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere, og for at få et uforpligtende tilbud fra Aalborgs ældste vognfirma.

Ring til os på telefon 20 32 63 22, eller skriv til vores e-mail steen@kknudsen.com. Du kan også kontakte os via formularen på vores hjemmeside kknudsen.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt!​

Bliv ringet op​

​- og få den rigtige løsning af dine transportopgaver

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

K. KNUDSEN A/S

CVR: 28704380

Kontakt

Telefon: 98 18 22 11

E-mail: info@kknudsen.com