Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Køreplader til lige dit formål

Hos vognmandsforretning K. Knudsen A/S er vi specialister i transport inden for byggeindustrien, og det gælder blandt andet udlån og opstilling af køreplader. 

Vi er beliggende lige uden for Aalborg nær Svenstrup, og vi praktiserer derfor vores service her, men vi er ikke så begrænsede af geografi, og vi kører derfor ud til hele Nordjylland. 

Næsten uanset hvad det er for en fragt- eller transportopgave, du skal have løst, kan vi klare den for dig. Vi har ansat nogle af markedets bedste pladeudlæggere, der i sammenhold med moderne og veludviklet material skaber en høj effektivitet.

Med en historie, der er 90 år gammel, kan du være helt sikker på, at vi ved, hvad vi laver, når det kommer til køreplader, kørsel af gods og andre transportopgaver. Med mange års erfaring ved vi også, at kundetilfredshed spiller en stor rolle, og vi bruger derfor den fornødne tid på at skabe stabilitet og tilfredshed blandt vores kunder.

Kvalitetsfulde køreplader tilbydes

Hos os er køreplader ikke bare køreplader. Vores køreplader er af høj kvalitet, og vi udbyder dem til en skarp pris.

Vi sørger altid for at vores køreplader er plane og rengjorte, når vi kører dem ud til en opgave, så der ikke er noget at sætte en finger på.

Vi efterkommer den stigende efterspørgsel af udlejning og udlægning af køreplader. Vi har i de senere år etableret et større lager af køreplader i størrelserne 2 m x 3 m samt 1,5 m x 6 m.

Kørepladerne leveres i tykkelse 12 mm - 16 mm. Vi skræddersyr også gerne en løsning, hvis nogle af vores aktuelle køreplader ikke er passende.

Kontakt os i dag for mere information

Køreplader har mange funktioner og muligheder, og vi rådgiver gerne herom, hvis du ikke selv står med den viden eller blot ønsker et par ekstra tips og tricks.

Vi står klar ved telefonen og tasterne til at give dig mere information om, hvad det helt præcist er, vi kan tilbyde inden for vognmandskørsel. Vi vil til hver en tid præsentere dig for et uforpligtende tilbud, der passer til den opgave, du ønsker en løsning på.

Kontakt os for at høre mere på telefon 98 18 22 11 eller på mail info@kknudsen.com.​

Bliv ringet op​

​- og få den rigtige løsning af dine transportopgaver

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

K. KNUDSEN A/S

CVR: 28704380

Kontakt

Telefon: 98 18 22 11

E-mail: info@kknudsen.com